Γνωστή παρουσιάστρια:»Κλείδωσε την πόρτα και μου την έπεσε, όρμησε και εγώ άρχισα να φωνάζω»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Το άγνωστο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στα πρώτα της βήματα.

Η Έλλη Στάη μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» περιγράφοντας στον Δημήτρη Δανίκα ένα περιστατικό που της είχε συμβεί στα πρώτα βήματα της καριέρας της, όταν χτύπησε την πόρτα του διευθυντή της «Ακρόπολη» για δουλειά.

«Ο διευθυντής με κοιτάει έκπληκτος σαν να βλέπει UFO και λέει: «Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;». Θέλω να δουλέψω, του λέω. «Ωραία», μου λέει. Μ’ ένα ειρωνικό μειδίαμα από εδώ μέχρι εκεί. «Αφού θέλεις να δουλέψεις, προσπάθησε να πάρεις συνέντευξη από τον Τζιάνι Ανιέλι». Εντάξει, είπα και έφυγα. Και καθώς προχωρούσα προς την έξοδο, έβλεπα τα ανδρικά βλέμματα να απολαμβάνουν, να σχολιάζουν και να χαχανίζουν» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Μέσα μου πείσμωσα. Έτσι είστε; Τώρα θα δείτε. Και όρμησα. Κατάφερα να μπω στην πίστα του αεροδρομίου, να πλησιάσω τον Ανιέλι και μιλώντας του στα ιταλικά κατάφερα να του αποσπάσω μια μίνι συνέντευξη πέντε ερωτήσεων».

Στη συνέχεια, χωρίς να αναφέρει όνομα, αποκάλυψε ότι της όρμησε ένας συγκεκριμένος συνάδελφός της, λέγοντας

«Κλείδωσε την πόρτα και μου την έπεσε. Όρμησε και εγώ άρχισα να φωνάζω. Αλλά τώρα πες μου. Υπάρχει γυναίκα που να μην έχει υποστεί αυτό το μαρτύριο της σεξουαλικής παρενόχλησης;».

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.