Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Υπάρχουν κι άλλοι gay υποψήφιοι για το δήμο της Αθήνας κι όλος ο κόσμος τους ξέρει»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Γρηγόρης-Βαλλιανάτος

Σε συνέντευξη που έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με το συνδυασμό «Αθήνα Διαμαντόπετρα» αναφέρει σε συνέντευξη που έδωσε στο iefimerida.gr πως υπάρχουν κι άλλοι gay συνυποψήφιοι του για το δήμο της Αθήνας κι όλος ο κόσμος τους ξέρει.

Στην ερώτηση για το αν ο φιλελευθερισμός είναι ένα ιδεολογικό δεκανίκι και άλλοθι του καπιταλισμού, ο ίδιος απαντάει:

Ο φιλελευθερισμός είναι ένας καπιταλισμός που έχει σαν προϋπόθεση τις ατομικές ελευθερίες. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Ανοιχτή κοινωνία και ελεύθερη αγορά. Διαφορετικά είναι απλά καπιταλισμός, ένα συντηρητικό κόμμα όπως η Νέα Δημοκρατία. Η επιτομή της πολιτικής του φιλελευθερισμού είναι το να υπάρχουν ευκαιρίες. Εγώ δε θέλω να γίνονται οι φτωχοί πλουσιότεροι και οι πλούσιοι φτωχότεροι. Θέλω να γίνονται οι φτωχοί πλουσιότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Η ιδιοκτησία είναι ένα βασικό ένστικτο της φύσης.

Για το ποιον έτερο υποψήφιο θεωρεί αντίπαλο,  Γρηγόρης Βαλλιανάτος λέει:

Μόνο τον Κασσιδιάρη. Όλοι οι υπόλοιποι είναι «διαβατικά».

Δεν θα ήταν δυνατόν να μην ερωτηθεί για τη συμπεριφορά των ανθρώπων απέναντι σου στους δημόσιους χώρους μετά από την «αποκάλυψη» ότι είναι οροθετικός. Η απάντηση του ήταν σαφής:

Έχει πάρα πολύ πλάκα γιατί άλλαξε αλλά όχι όπως νομίζεις. Με έναν τρομερά συγκινητικό τρόπο. Αν κάποιος πριν με χαιρετούσε από μακριά, τώρα έρχεται και μου πιάνει μια ώρα το χέρι. Πάω σε ένα κομμωτήριο και συνέχεια με πιάνουν στο πρόσωπο, για να μου δείξουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και δεν φοβούνται. Ο κόσμος προσπαθεί να μου πει με μια απίστευτα γλυκιά αδεξιότητα, ότι δεν τον πειράζει.

Επίσης, ο ίδιος τοποθετήθηκε και για την αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων…

Για τους μετανάστες, πας στο Υπ. Εξωτερικών και τα κάνεις λαμπόγυαλο, τρόπος του λέγειν. Για κάτι άλλο στον αρμόδιο φορέα. Και συνεχίζεις. Θα είμαι δήμαρχος, θα ξέρω ότι στα κρατητήρια της Αθήνας συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και θα κάθομαι να καμαρώνω με τον Δένδια; Δε νομίζω. Διαμαρτύρεσαι έντονα και συνεχώς στους φορείς και συνεργάζεσαι άμεσα με τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους, τους μετανάστες, τις πόρνες… Και φυσικά την κοινωνία των πολιτών, με τους εθελοντές… Αυτά είναι φιλελεύθερες έννοιες που έχουν τσαλαπατήσει οι αριστεροί και τις βλέπουν ανταγωνιστικά. Σέβομαι ειλικρινά όλους τους αριστερούς και μαζί πάρα πολλά χρόνια κάναμε πράγματα για διάφορες κατηγορίες ανθρώπων. Αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω ότι δεν έχουν αίσθηση πως λειτουργεί οικονομικά όλο αυτό το πράγμα.

Τέλος ρωτήθηκε αν υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι για τη Δημαρχία της Αθήνας που είναι gay και εκείνος απάντησε ως εξής:

Ναι, υπάρχουν κι όλος ο κόσμος τους ξέρει.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.