Gossipstory.gr
Celebrities

Η Άχλα της Άνδρου και το resort!

Μια επένδυση πολυτελών κατοικιών έχει φουντώσει τις φήμες…

Επένδυση εκατομμυρίων ευρώ και πολλών… αστέρων, στην πιο γνωστή και δημοφιλή παραλία της Άνδρου, τα Άχλα. Εκεί που τελειώνει η κατάφυτη ρεματιά δίπλα στο ποτάμι πρόκειται να χτισθεί ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, σε ρυθμούς κυκλαδίτικους και χρώματα από το πράσινο, τον ουρανό και τη θάλασσα, απόλυτα προσαρμοσμένο με το περιβάλλον της περιοχής.

Κοντά στη μοναδική για την ομορφιά της παραλία λειτουργεί ήδη –με πληρότητα 100%– και η ξενοδοχειακή μονάδα «Όναρ» του Ματέο Παντζόπουλου, συζύγου της  Ελένης Μενεγάκη.

Πίσω από την ιδέα να γίνουν τα Άχλα ο απόλυτος τόπος για καλοκαιρινή (και όχι μόνο) απόδραση, με εναλλακτικό τρόπο ζωής, μακριά από τον θόρυβο και τις σκοτούρες, βρίσκεται ένα πολύ γνωστό σε όλους μας πρόσωπο!

Δεν κατάγεται από την Άνδρο, αλλά την αγάπησε και το έδειξε έμπρακτα. Αφομοιώθηκε με την τοπική κοινωνία (που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη στο να αποδεχθεί τους ξένους), σεβάστηκε τον τόπο, τους ανθρώπους, δεν προκάλεσε κανέναν και με οποιονδήποτε τρόπο, διαφήμισε το νησί, το επισκέπτεται πολύ συχνά, μιλάει με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτό και τελικά… πολιτογραφήθηκε κάτοικος Άνδρου!

Στα τέλη του 2016, εκδόθηκαν ήδη οι οικοδομικές άδειες για την κατασκευή των πρώτων τεσσάρων κατοικιών, η ανέγερση των οποίων θα αρχίσει άμεσα.

Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας στο όνομα της οποίας εγκρίθηκαν οι άδειες, συνολικά θα κατασκευαστούν 10 σπίτια σε μια μεγάλη έκταση, με τέτοιον τρόπο που θα θυμίζουν έναν μικρό οικισμό. Οι κατοικίες βάσει των αρχιτεκτονικών σχεδίων θα είναι έτσι διαρρυθμισμένες στο περιβάλλον, ώστε να μην επικοινωνούν μεταξύ τους σχεδόν ούτε οπτικά, αλλά οι κοινόχρηστοι χώροι θα δημιουργούν την αίσθηση της ζεστής ανθρώπινης παρουσίας τριγύρω, χωρίς αυτό να ενοχλεί.

Η παρουσία του πολύ γνωστού προσώπου που βρίσκεται πίσω από την επένδυση θα δημιουργήσει πολύ σύντομα τις συνθήκες εκείνες για να αποτελέσει ο οικισμός τόπο έλξης διάσημων προσώπων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και κοσμικό κόσμο της Ελλάδας.

Τα χρήματα που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το project είναι πολλά. Δύσβατη η περιοχή, δύσκολος ο δρόμος, μεγάλες οι αποστάσεις. Η εποχή, ωστόσο, όσο ακατάλληλη δείχνει για επενδύσεις, άλλες τόσες ευκαιρίες προσφέρει. Άλλωστε το όνομα που «υπογράφει» την όλη ιδέα αποτελεί και εγγύηση για την επιτυχία της.

Μήπως και καταλάβατε ποιο είναι αυτό το πρόσωπο πίσω από την επένδυση; Οι φήμες στην Άνδρο λένε ότι δεν είναι άλλο από την Ελένη Μενεγάκη!

Αυτά και άλλα πολλά διαβάζουμε κάθε Σάββατο στο ένθετο της εφημερίδας «Παρασκήνιο» «Backstage» . 

Related posts

Ποια σχεδιάστρια μόδας συνάντησε στη Πάτρα ο Γιώργος Ντάβλας;

Αναστάσης Δαφνής

Βίκυ Καγιά: Οικογενειακές φωτογραφίες που λιώνουν το instagram (ΦΩΤΟ)

editor

Το μπούστο της Ελληνίδας ηθοποιού «άναψε» φωτιές – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live