Backstage24.gr
Γεύσεις

Η «αλλιώτικη» τάρτα φρούτων

Δυο πίτες γεμάτες χρώματα, αρώματα και… φρούτα!

Υλικά:

2 φύλλα κρούστας

1 κούπα φράουλες

1/2 κούπα μύρτιλλα

3 ροδάκινα (ή άλλα φρούτα της αρεσκείας σας)

4 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις

4 κουταλιές ζάχαρη

 

Προετοιμασία:

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230 βαθμούς κελσίου. 
  2. Απλώνετε τα φύλλα πάνω σε ένα ταψί σκεπασμένο με λαδόκολλα. 
  3. Αναμιγνύετε τα φρούτα, το αλεύρι και την ζάχαρη σε ένα μπολ.
  4. Χωρίστε το μείγμα στα δύο ρίχνοντας το στην μέση του κάθε φύλλου αφήνοντας περιθώριο στις άκρες. Σηκώνετε τις άκρες και τις «τσιμπάτε» για να φτιάξετε ένα πουγκάκι και πασπαλίζετε με λίγη καστανή ζάχαρη. 
  5. Ψήστε μέχρι να «χρυσίσει» η κρούστα για 12 με 14 λεπτά. Σερβίρετε ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου και σερβίρετε με παγωτό βανίλια ή σαντιγί.

Διαβάστε επίσης:

Σπιτική Μερέντα: Πώς να την φτιάξετε μόνοι σας…

 

Related posts

Σοκολατόπιτα με 3 υλικά!

Αναστάσης Δαφνής

Μεξικάνικα churros (λουκουμάδες) με σοκολάτα

Αναστάσης Δαφνής

Καραντίνα με…plant based κουζίνα

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live