Backstage24.gr
Γεύσεις

Η «αλλιώτικη» τάρτα φρούτων

Δυο πίτες γεμάτες χρώματα, αρώματα και… φρούτα!

Υλικά:

2 φύλλα κρούστας

1 κούπα φράουλες

1/2 κούπα μύρτιλλα

3 ροδάκινα (ή άλλα φρούτα της αρεσκείας σας)

4 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις

4 κουταλιές ζάχαρη

 

Προετοιμασία:

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230 βαθμούς κελσίου. 
  2. Απλώνετε τα φύλλα πάνω σε ένα ταψί σκεπασμένο με λαδόκολλα. 
  3. Αναμιγνύετε τα φρούτα, το αλεύρι και την ζάχαρη σε ένα μπολ.
  4. Χωρίστε το μείγμα στα δύο ρίχνοντας το στην μέση του κάθε φύλλου αφήνοντας περιθώριο στις άκρες. Σηκώνετε τις άκρες και τις «τσιμπάτε» για να φτιάξετε ένα πουγκάκι και πασπαλίζετε με λίγη καστανή ζάχαρη. 
  5. Ψήστε μέχρι να «χρυσίσει» η κρούστα για 12 με 14 λεπτά. Σερβίρετε ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου και σερβίρετε με παγωτό βανίλια ή σαντιγί.

Διαβάστε επίσης:

Σπιτική Μερέντα: Πώς να την φτιάξετε μόνοι σας…

 

Related posts

Αρρώστησες; Το απόλυτο γιατρικό είναι αυτή η κοτόσουπα!

Αναστάσης Δαφνής

Ντοματόρυζο, τόσο παλαιομοδίτικο, αλλά τόσο νόστιμο!

Αναστάσης Δαφνής

Η διατροφή του Κωνσταντίνου Καζάκου από την Taste and Diet

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live