Η Άννα Βίσση και τα talent shows

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Άννα Βίσση

«Υπάρχουν πολλά ταλέντα που μπορεί να μην τους ενδιαφέρει αυτός ο τρόπος που προβάλλονται κάποιοι που θέλουν να ξεχωρίσουν μέσα από talent show. Δικαίωμα τους, δεν είμαι εναντίον τίποτα».

Σχολίασε η Άννα Βίσση σε ερώτηση δημοσιογράφων για τα talent shows.

«Είμαι ένας άνθρωπος που ζω το σήμερα και το ρεαλισμό μας κανονικά και με υγεία. Θα προτιμούσα άλλους τρόπους αλλά δεν τα κατηγορώ. Έχουν κι αυτοί το σκοπό τους κι έχουν βγει και πολλά ταλέντα μέσα από αυτά, απλά καμιά φορά δεν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο γίνονται».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να τη δούμε σε θέση κριτή στο Just the 2 of US, απάντησε: «Έχω δεχτεί προτάσεις από παντού, κάτι με κάνει πάντα κάτι με κάνει και λέω πάντα όχι στο τέλος. Νιώθω πιο πολύ καλλιτέχνης ίσως από ότι κριτής».

Πηγή: zappit.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.