Η Ατζελίνα Τζολί τα έχωσε στο συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities, Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η Αντζελίνα Τζολί  έδειξε τον άλλο της εαυτό στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ασκώντας  σφοδρή κριτική, για την αποτυχημένη πολιτική που άσκησαν στη Συρία.

Η 39χρονη ηθοποιός, ως ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, ήταν καταπέλτης τονίζοντας πως:

«Αποστολή του ΟΗΕ είναι να προλαμβάνει και να τερματίζει τις συρράξεις, κάτι το οποίο αποτύχαμε να κάνουμε στην περίπτωση της Συρίας», προσθέτοντας πως:«Η κρίση επιδεινώθηκε από την αναποφασιστικότητα της διεθνούς κοινότητας, γεγονός που απέτρεψε το Συμβούλιο Ασφαλείας να εκπληρώσει τα καθήκοντά του», κάνοντας λόγο για «παγκόσμια ανικανότητα να προστατευτούν οι αθώοι».

Στη συνέχεια, ξεδιπλώνοντας τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα και την ευαισθησία της, απηύθυνε έκκληση ώστε να βρεθεί λύση και να σταλεί υγειονομική βοήθεια στους Σύριους πρόσφυγες, που έχουν διαφύγει σε γειτονικές χώρες:

«Αν δεν μπορούμε να τερματίσουμε τις συγκρούσεις, δεν μπορούμε και να ξεφύγουμε από το ηθικό χρέος να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες και να τους παρέχουμε νομίμως ασφάλεια. Η κρίση στην Συρία αποδεικνύει πως η ανικανότητά μας να βρούμε διπλωματικές λύσεις παγιδεύει εκατομμύρια ανθρώπους στην εξορία. Δεν μπορούμε να είμαστε απλά παρατηρητές της κατάστασης στη Συρία και του κακού που έχει προκύψει εκεί από τις στάχτες της αναποφασιστικότητας».

Στο τέλος, ζήτησε από τους Υπουργούς Εξωτερικών καθεμίας από τις 15 χώρες που εκπροσωπούνται στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ , να κάτσουν στο τραπέζι και να βρουν γρήγορα μια πολιτική λύση.

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.