Η Axel πόλος έλξης για τον Διεθνή Επενδυτή Diorama Investments Sicar!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Fashion

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Οι επενδύσεις της Diorama!

Η AXEL, μια από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες μόδας στην Ελλάδα, η οποία ιδρύθηκε το 1999, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε τη διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της, μέσα από την  στρατηγική επένδυση της DECA Investment ΑΕΔΟΕΕ, αποκλειστικού διαχειριστή του επενδυτικού fund Diorama Investments Sicar με ύψος επένδυσης στα 6 εκ. ευρώ.

Η επιλογή της Diorama να επενδύσει στην AXEL συντάσσεται με το στόχο του fund να πραγματοποιεί ελκυστικές επενδύσεις σε δυναμικές, αναπτυσσόμενες και εξωστρεφείς Ελληνικές επιχειρήσεις. Η AXEL πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις αυτές, καθώς έχει παρουσία σε 45 χώρες διεθνώς, διατηρεί 13 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, απασχολώντας 114 εργαζομένους.

Το 2017 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε στα 15,5 εκατ. ευρώ εκ των οποίων το 50% αντιπροσωπεύει εξαγωγές.

Η επένδυση αυτή αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα της ελληνικής βιομηχανίας μόδας, καθώς στοχεύει μέσω της δημιουργίας ικανού δικτύου καταστημάτων λιανικής στη δημιουργία  ενός παγκόσμιου αναγνωρισμένου brand name.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.