Η Δ.Τ στηρίζει τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Παιδί

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Δημόσια Τηλεόραση

Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση στηρίζει τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών μικρού μήκους με τίτλο «Ένας πλανήτης… μια ευκαιρία», που συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Α΄ βάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας και η Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα προβάλει από τα Μέσα της ως χορηγός επικοινωνίας τις εργασίες του Φεστιβάλ, ενώ εκπρόσωποί της θα συμμετάσχουν στην Επιτροπή Αξιολόγησης των ταινιών.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Δ’ Δημοτικού – Γ’ Λυκείου από τα σχολεία όλης της χώρας. 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.