Η DAVLAS & PaRtners για τον κορυφαίο οίκο μόδας CH Carolina Herrera

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Fashion, Shopping

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η DAVLAS & PaRtners με χαρά ανακοινώνει μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία με τον οίκο μόδας CH Carolina Herrera.

Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε το σύνολο της επικοινωνίας σε προϊοντικό και εταιρικό επίπεδο, τη διαχείριση του Γραφείου Τύπου, τα Media, καθώς και τη διοργάνωση των εκδηλώσεων στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων.          

Το πρώτο CH Carolina Herrera κατάστημα στο Golden Hall άνοιξε ο Όμιλος Κωνσταντίνου, o οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate (εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall) και του retail με την εταιρία οικιακού εξοπλισμού ΔΙΑΦΑΝΟ ΑΕ, καθώς και στον χώρο της ένδυσης ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του brand women’secret και του Springfield και σε franchise συνεργασία με την Benetton και την Adidas.

 

Σχετικά με την DAVLAS & PaRtners:

Στην DAVLAS & PaRtners παρέχουμε δημιουργικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της προβολής στα ΜΜΕ, αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς: Ολοκληρωμένα προγράμματα Δημοσίων Σχέσεων, Διοργάνωση εκδηλώσεων, Below the line Advertising, καθώς και Media Services. Είμαστε στη διάθεσή σας για εγγυημένα αποτελέσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.