«Η Δύναμη της Προσφοράς»: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Εμης Λιβανίου!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Μπορεί τηλεοπτικά να την έχουμε χάσει το τελευταίο διάστημα αλλά η Εμη Λιβανίου τα τελευταία χρόνια επιδίδεται σε κάτι πολύ σημαντικό: στη φιλανθρωπία και την προσφορά, όπως ακριβώς και η ετήσια έκδοση που βγάζει κάθε χρόνο.

Από την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, η προσπάθειά της αυτή αποκτά μια ακόμη μορφή, αυτή του διαδικτύου ακολουθώντας τις προσταγές της σύγχρονης εποχής. Το πρώτο ειδησεογραφικο site αποκλειστικά για τα νέα της προσφοράς και του εθελοντισμού είναι γεγονός. Στόχος να είναι το πρώτο site που θα φέρνει σε επαφή τους εθελοντές και τα ιδρύματα.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.