Η Έφη Αλεβίζου αποκάλυψε την ηλικία της – Άφωνη η Καραβάτου!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Έφη-Αλεβίζου

Οι παρουσιάστριες των ειδήσεων του ALPHA, Έφη Αλεβίζου και Μαρία Νικόλτσιου βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Μες Στην Καλή Χαρά.

Μια από τις πρώτες ερωτήσεις που δέχθηκε η Έφη Αλεβίζου ήταν αν έχει σκεφτεί να περάσει από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία. Τότε η δημοσιογράφος είπε μια ατάκα που αναστάτωσε την Κατερίνα Καραβάτου«Είμαι μεγάλη για να κάνω ψυχαγωγία» και αποκάλυψε ότι τον Ιούνιο θα κλείσει τα 38.

Ο Παύλος Σταματόπουλος άδραξε την ευκαιρία να υπογραμμίσει ότι και ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε μεγάλος στον ψυχαγωγικό τομέα.

 

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.