Η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ στην έκθεση του Γιώργου Κουβάκι!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Κοινωνία

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Πλήθος κόσμου έχει προσελκύσει η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Κουβάκι «SELECTION/ΕΠΙΛΟΓΗ 1986-2017» στην Evripides Art Gallery.

Ανάμεσα στα πολλά σημαντικά πρόσωπα που επισκέπτονται την έκθεση του καλλιτέχνη, βρέθηκε και η σπουδαία Ιστορικός Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, η οποία ξεναγήθηκε στην έκθεση από τον ίδιο τον καλλιτέχνη και θαύμασε από κοντά το πορτραίτο της, το οποίο σχεδίασε ο Γιώργος Κουβάκις για εκείνη.

Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, Γιώργος Κουβάκις

Γιώργος Κουβάκις

Οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εκφραστική δεινότητα του Γιώργου Κουβάκι, που κινείται με δεξιοτεχνία ανάμεσα στην παράδοση και στις σύγχρονες αναζητήσεις, κρατώντας ζωντανό το ενδιαφέρον κοινού και κριτικών για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Τα περισσότερα έργα της έκθεσης παρουσιάζονται για πρώτη φορά, προσφέροντας την δυνατότητα στον θεατή να παρακολουθήσει την εξέλιξη της δουλειάς, τις επιρροές, τους συνεχείς πειραματισμούς στα υλικά, την τόλμη στις επικαλύψεις, την υποκειμενική αισθητική προσέγγιση και τους διαδοχικούς αυτοσχεδιασμούς του εικαστικού με την ιδιότυπη πλαστικότητα.
Διάρκεια Έκθεσης 5 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2017

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Evripides Art Gallery
Ηρακλείτου 10 & Σκουφά Κολωνάκι, Αθήνα, 106 73

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.