Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Μαριάντας Πιερίδη

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Μαρίαντα Πιερίδη

Η τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Μαριάντα Πιερίδη περιμένει αγοράκι και όπως δήλωσε στο Down Town Κύπρου «Πάντα ήθελα να κάνω ένα παιδάκι, ποτέ δεν σκεφτόμουν μεγάλη οικογένεια. Οπότε με αυτό θα είμαι μια χαρά.»

Μαριάντα Πιερίδη

Επιπλέον είπε πως δεν σκέφτεται καθόλου τον γάμο και σε ερώτηση για τα γραφειοκρατικά θέματα, όσον αφορά τον ερχομό του παιδιού της, αναφέρει:

«Κάτι θα κάνω, δεν το έχω σκεφτεί. Θα δω. Αν δεν γίνεται και δεν είναι απλό, θα περιμένω να μεγαλώσει πρώτα. Από εκεί και πέρα, η εκκλησία περιπλέκει λίγο τα πράγματα. Έχει πολλή γραφειοκρατία. Θέλουν να γίνονται γάμοι, βαφτίσεις, να πηγαίνουν και να έρχονται τα χαρτιά, να φεύγουν λεφτά… Όχι, εγώ δεν τα στηρίζω αυτά. Πιστεύω βαθιά στο Θεό, αλλά υπάρχουν και όρια.»

Μαριάντα Πιερίδη

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.