Η Μισέλ Ομπάμα βράβευσε τη Ρουσλάνα

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ατζέντα

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ρουσλάνα

Τη Ρουσλανα επέλεξε να βραβεύσει η Μισελ Ομπάμα για το θάρρος της, γιατί από τον Νοέμβριο όταν ξέσπασαν οι διαδηλώσεις στο Κίεβο, βρέθηκε δίπλα στον κόσμο στην πλατεία Ελευθερίας, ζητώντας αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στην πατρίδα της.
Η τραγουδίστρια ήταν ανάμεσα στις προσωπικότητες που τιμήθηκαν στην Ουάσινγκτον με το βραβείο «Γυναίκες με θάρρος», παρουσία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε να τιμήσει γυναίκες που έχουν δείξει εξαιρετικό θάρρος και έχουν παίξει ηγετικό ρόλο υποστηρίζοντας την ειρήνη, τη δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα.

Μισέλ Ομπάμα

«Εχει ιδιαίτερη σημασία η παρουσία μου εδώ ως φωνή της πατρίδας μου. Πολεμάμε μία δικτατορία και τώρα βλέπουμε το πρόσωπό της. Με συγχωρείτε, αλλά είναι ο Πούτιν» είπε η Ρουσλάνα παραλαμβάνοντας το βραβείο με μία ουκρανική σημαία στα χέρια της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρουσλάνα πριν δέκα χρόνια κατέκτησε την κορυφή της Εurovision με το τραγούδι «Wild Dances».

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.