Η Ναταλία Δραγούμη στην Perfect Blue στο Κολωνάκι

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Νέα κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής

Στη νέα κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Perfect- Blue στο Κολωνάκι, που άνοιξε πρόσφατα στην Ελλάδα ο Dr. Έκτορας Χατζηπαναγής, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Ναταλία Δραγούμη.
Έχοντας εργαστεί σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων στο Ηνωμένο Βασιλείο, στη Γερμανία, στη Σουηδία και στην Κίνα, ο Dr. Έκτορας Χατζηπαναγής ήρθε στην Ελλάδα για να ανοίξει τη δική του κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, Perfect- Blue, στο Κολωνάκι και στο Πανόρμα Βούλας.
Έχει πραγματοποίησε την εκπαίδευσή του σε ορισμένα από τα πιο διάσημα ιδρύματα της Ευρώπης, όπως το περίφημο Πανεπιστήμιο του Cambridge (Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και το University College του Λονδίνου (UCL, UK). Θεωρείται ένας διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας στον τομέα της αιμάτωσης ιστών και της αγγειογένεσης, και έχει δημοσιεύσει μεγάλο όγκο εργασίας σε επιστημονικά περιοδικά μεγάλης εμβέλειας και επιρροής. Κατέχει επίσης πολλαπλές ευρεσιτεχνίες μεταξύ των οποίων και η πρωτοποριακή θεραπεία πλάσματος Hypoxia Preconditioned το 2014.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.