Η νέα καμπάνια της MIA Aesthetics® #Love Your Self

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η Έλενα Χριστοπούλου και η Mία Χραμά φωτογραφήθηκαν μαζί στα πλαίσια του #LOVEYOURSELF, μιας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένης καμπάνιας που οργανώνει η MIA Aesthetics® με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Μπείτε στο website https://www.miaaestheticsgreece.com/loveyourself, διαβάστε λεπτομέρειες για τους όρους του διαγωνισμού και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας ακόμα μία δήλωση αγάπης για τον εαυτό σας!

Youtube Link: https://www.youtube.com/watch?v=gGHMKWMuEe8

To Iνστιτούτο Αισθητικής & Ιατρικής Κοσμετολογίας ΜΙΑ Aesthetics® συμπράττει με την Έλενα Χριστοπούλου, έχοντας έναν κοινό στόχο, την αγάπη, την φροντίδα και στήριξη των γυναικών και συγκεκριμένα των γυναικών που για λόγους υγείας πάσχουν από αλωπεκία φρυδιών.

Σύνθημά μας είναι η κάθε γυναίκα να αγαπήσει τον εαυτό της.

Στόχος μας είναι να συντελέσουμε σε αυτό, να σας φροντίσουμε και να σας κάνουμε να νιώθετε ακόμα πιο όμορφες.

Έτσι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η  ΜΙΑ Aesthetics® με την στήριξη της Έλενας Χριστοπούλου, μιας προσωπικότητας που πρεσβεύει για εμάς το σύμβολο της σύγχρονης γυναίκας και της ομορφιάς, ξεκινούν τον διαγωνισμό #LOVEYOURSELF, μια ενέργεια στήριξης με αγάπη και σεβασμό για κάθε γυναίκα που πάσχει από απώλεια τριχών στην περιοχή του φρυδιού.

10 από τις συμμετέχουσες θα κερδίσουν μια δωρεάν εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών από την ιδιοκτήτρια των Ινστιτούτων ΜΙΑ Aesthetics® σε Έλλάδα και Γερμανία και βραβευμένη «Expert of Micropigmenation» Mia Chramas.  Με την εν λόγω εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών των ΜΙΑ Aesthetics®, αποκαθίστανται αισθητικά το/τα σημεία με απώλεια τριχών ενώ  είμαστε σε θέση να σχηματίσουμε εξ΄αρχής ένα φρύδι, το οποίο δεν διαφέρει σε σχήμα και χρώμα από ενα κανονικό.

Η μέθοδος που θα εφαρμοστεί είναι η MIA#Black Diamond Blading®,  και αποτελεί την πιο εξελιγμένη εφαρμογή στον σχεδιασμό φρυδιού τρίχα-τρίχα η οποία πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο στα Ινστιτούτα ΜΙΑ Aesthetics®, με ειδικό εργαλείο από Διαμάντι προσφέροντας το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.