Η νέα Marilyn Monroe είναι ελληνίδα

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Λουκία Λαιμού η νέα Marilyn

Όλα ξεκίνησαν από έναν διαγωνισμό υποκριτής, στον οποίο οι υποψήφιες καλούνταν μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2014 να μιμηθούν την Marilyn Monroe. H νικήτρια του διαγωνισμού, μέσα από την γνώμη του κόσμου και τα likes, είναι η ελληνίδα Λουκία Λαιμού που θα έχει την ευκαιρία να ενσαρκώσει την Marilyn Monroe σε κινηματογραφική ταινία της Αμερικής.

Η διάσημη χορεύτρια και ηθοποιός από την Ελλάδα με καταγωγή το Λονδίνο και πατέρα εφοπλιστή. Η αγάπη της Λουκίας για το θέατρο και την Marilyn Monroe την έκανε από μικρή ηλικία να ασχοληθεί με την κίνηση της διάσημης ηθοποιού και να παρακολουθήσει όλες τις ταινίες της.

Όταν είδε τον διαδικτυακό διαγωνισμό σκέφτηκε αμέσως να πάρει μέρος, καθώς όμως δήλωσε αργότερα στο περιοδικό Λοιπόν: «Θέλω να δουλέψω σε πολύ καλές παραγωγές στο εξωτερικό, όχι επειδή αναζητώ τη δημοσιότητα, αλλά επειδή θέλω να βρεθώ δίπλα σε άτομα που έχουν πετύχει πολλά. Πιστεύω ότι, αν είμαι δίπλα τους, ίσως να πέσει λίγη από τη χρυσόσκονη τους πάνω μου και να μάθω κι εγώ κάποια πράγματα. Δεν με νοιάζει να είμαι δημοφιλής, θέλω να έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε δύσκολα πράγματα».

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: