Η προκλητική φωτογράφιση που προκάλεσε σάλο στις ΗΠΑ! -(φωτο)

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ατζέντα

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Σκάνδαλο έχει προκαλέσει σε ΗΠΑ και Βρετανία μια προκλητική φωτογράφιση για το ημερολόγιο «Hot Shots».

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του διατίθενται σε λογαριασμό απόστρατων βετεράνων στρατιωτών που έχουν τραυματιστεί σε πολεμικές αποστολές.

Φέτος όμως οι κοπέλες που φωτογραφήθηκαν και βιντεοσκοπήθηκαν χρησιμοποίησαν πραγματικά πυρά χωρίς η εταιρεία που ανέλαβε την υλοποίηση του όλου project να έχει λάβει σχετική άδεια.

Στο τελικό αποτέλεσμα έλαβαν μάλιστα μέρος και πεζοναύτες της 19ης Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, κάτι που είχε μεγάλο αντίκτυπο στον τύπο της Αμερικής ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο την είδηση.

image (1)

image (2)

image (3)

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.