Η σχέση του Χαλκιά με την Μυρτώ απ’ το «Κάτω Παρτάλι»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Τάσος Χαλκιάς με την Μυρτώ από το «Κάτω Παρτάλι»;

«Είναι ιστορία η Βασιλικούλα για μένα! Έχω ένα μικρό εξοχικό στο Πόρτο Γερμένο, όπου μαζεύονταν πολλοί φίλοι των παιδιών μου από τη γειτονιά. Πριν από περίπου 15 χρόνια, μαζί με τον γιο μου και την κόρη μου, ήταν και η Βασιλική Τρουφάκου τότε μικρό κορίτσι, η οποία ερχόταν στο σπίτι και έπαιζε με τα παιδιά μου. Όταν μεγάλωσαν τα παιδιά, απομακρύνθηκαν, τράβηξε ο καθένας τον δικό του δρόμο με τις σπουδές»,

δήλωσε στο Super Tv και συνέχισε:

«Στο μεταξύ, δεν είχα ιδέα ότι η Βασιλικούλα επέλεξε τον δρόμο του θεάτρου, ότι έγινε σπουδαία συνάδελφος βραβευμένη, και ξαφνικά βρίσκομαι να παίζω μαζί της όταν μου αποκάλυψε ποια είναι. Είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμένα, γιατί ένα παιδί που το μεγάλωσα σχεδόν είναι τώρα μαζί μου, παίζει, κι είναι υπέροχη.

Περιστοιχίζομαι σε αυτή τη σειρά από νεολαία, καυχιέμαι ότι είμαι ο μεγαλύτερος από όλους περνάω πάρα πολύ καλά, γιατί είναι όλοι τους παιδιά μου και εισπράττω ή καλύτερα -χρησιμοποιώντας ένα ρήμα τύπου Διαμαντή- «αρμέγω» νιάτα».

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.