Ισαβέλλα Άννα Χρηστοπάνου: Η καλλονή με τα χίλια ταλέντα!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Backstage24 Models

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ασχολείται από μικρή με τη μουσική και τον χορό, ενώ μιλά αγγλικά, ρωσικά και αραβικά…

Η Ισαβέλλα Άννα Χρηστοπάνου από μικρή ασχολούνταν με την μουσική καθώς παίζει κιθάρα και πιάνο από τα 7 της χρόνια παράλληλα έχει ασχοληθεί και με τον σύγχρονο χορό. Στα ενδιαφέροντα της περιλαμβάνονται το σχέδιο και ειδικότερα το σχέδιο μόδας, η φωτογραφία και οι γλώσσες αφού μιλάει ήδη αγγλικά, ρωσικά και αραβικά. Έχει στόχο να πάρει το πτυχίο της στα 4 χρόνια και να εξελίσσεται συνεχώς βρίσκοντας καινούρια ενδιαφέροντα. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Βαλκανικές και σλαβικές γλώσσες με κατεύθυνση την οικονομική. Σκέφτεται υπερβολικά τις καταστάσεις καθώς και το μέλλον γεγονός που την αγχώνουν.

2

5

6

ΖΩΔΙΟ: Κριός

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ:
Καλή:
Προσπαθεί να γεμίσει τον χρόνο της με παραγωγικές δραστηριότητες όπως η μουσική και η γυμναστική ώστε να εκμεταλλεύεται σωστά τον ελεύθερο της χρόνο.

Κακή:
Είναι αρκετά τελειομανής και αγχώνεται αρκετά καθώς δεν της αρέσει να απογοητεύει τους δικούς τους ανθρώπους.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Είναι αρκετά ειλικρινής, δεν προσποιείται και ξέρει να ξεχωρίζει τα άτομα που αξίζουν.

ΣΤΕΚΙ: Για φαγητό προτιμάει τον Μόλυβο στην Βαλαωρίτου και το koi sushi bar στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΦΛΕΡΤ: Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σχέση.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Να έχει πολύ χιούμορ, να είναι έξυπνος και να ασχολείται με πολλές δραστηριότητες.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Να έχει την δυνατότητα να ταξιδεύει μαζί με αγαπημένους ανθρώπους, να είναι σε θέση να βοηθάει τον κόσμο που έχει ανάγκη και να καταφέρει του στόχους της όπως να πάρει το πτυχίο της.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.