Κ. Μιχαήλ «Δεν είχα να πληρώσω το νοίκι»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Καλεσμένη στο «Όλα Τρέλα» ήταν το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις πολύ μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε τα χρόνια που έλειψε από την τηλεόραση, προσωπικές και οικονομικές.

«Σπατάλησα πιο γρήγορα, έμεινα εκτός δουλειάς πιο γρήγορα…», εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και συνέχισε: «Αποφάσισα ότι δεν μπορώ να δουλέψω σε αυτό το επίπεδο που δούλευα, οπότε είπα θα σταματήσω να κάνω κάτι διαφορετικό. Αν θυμηθείτε κάναμε ένα πολύ μεγάλο κενό στις συναντήσεις μας, τότε ήταν ο Μεσαίωνας».

«Έφτανε να μην μπορείς να πληρώσεις το νοίκι;», ρώτησε ο Βαγγέλης Περρής και η ηθοποιός τον κοίταξε αμήχανα. «Χειρότερα;», συνέχισε ο παρουσιαστής και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έγνεψε καταφατικά.

Πηγή: zappIT.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.