Κάνουμε θόρυβο για μια αθόρυβη νόσο

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Πολιτισμός

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Μία σημαντική ενημερωτική εκστρατεία για την Ηπατίτιδα C που υλοποιείται αυτό το διάστημα και έχει τίτλο «Κάνουμε Θόρυβο για μια Αθόρυβη Νόσο».

 Η εν λόγω εκστρατεία αποτελεί πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος (ΕΕΜΗ) και του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Η Ηπατίτιδα C αποκαλείται «αθόρυβη» νόσος, επειδή για πολλά χρόνια δεν παρουσιάζει συμπτώματα, με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να νοσούν και να μην το γνωρίζουν. Με την πάροδο των χρόνων, η νόσος εξελίσσεται και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως κίρρωση ή καρκίνο του ήπατος. Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 75.000 άνθρωποι πάσχουν από Ηπατίτιδα C και δεν το γνωρίζουν.

Η κεντρική ιδέα της εκστρατείας

Πρωταγωνιστής στην εκστρατεία ενημέρωσης για αυτήν την «αθόρυβη» νόσο είναι ο… θόρυβος!

Με κεντρικό μήνυμα «Κάνουμε θόρυβο για μια αθόρυβη νόσο», η εκστρατεία καλεί όλους εμάς να κάνουμε δυνατό θόρυβο για να διαδώσουμε το μήνυμα ότι σήμερα η Ηπατίτιδα C μπορεί να θεραπευτεί, αρκεί να διαγνωστεί.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμαστε να δημιουργήσουμε ένα video κάνοντας δυνατό θόρυβο, με οποιονδήποτε τρόπο θέλουμε και σε οποιονδήποτε χώρο βρισκόμαστε (στο σπίτι, το γραφείο ή σε εξωτερικό χώρο), μόνοι ή με την παρέα μας. Στη συνέχεια,μοιραζόμαστε αυτό το video στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Facebook προκαλώντας 3 φίλους μας να κάνουν το ίδιο. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθάμε όλοι μαζί στη διάδοση του μηνύματος για έγκαιρη διάγνωση της Ηπατίτιδας C και παρακινούμε όσους ενδεχομένως νοσούν και δεν το γνωρίζουν, να κάνουν εξέταση για Ηπατίτιδα και να λάβουν την κατάλληλη θεραπεία.

Η συμβολή σας είναι πολύ σημαντική!

Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική για την επιτυχία της εκστρατείας, καθώς θα διασφαλίσει τη μετάδοση των μηνυμάτων της σε έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, ενώ θα παρακινήσει κι άλλους χρήστες να συμμετάσχουν στην καμπάνια.

Κάντε κι εσείς θόρυβο για την Ηπατίτιδα C! Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1.    Δημιουργήστε ένα video κάνοντας δυνατό θόρυβο

  1. Ανεβάστε το video στον προσωπικό σας λογαριασμό Facebook χρησιμοποιώντας το παρακάτω κείμενο:

Κάνουμε θόρυβο για μια αθόρυβη νόσο! Στην Ελλάδα, 75.000 άνθρωποι πάσχουν από Ηπατίτιδα C και δεν το γνωρίζουν. @friend, @friend, @friend σας προκαλώ να κάνετε δυνατό θόρυβο, για να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην ενημέρωση για έγκαιρη διάγνωση της Ηπατίτιδας C! #kanoumethoryvo www.kanoumethoryvo.gr

3.    “Προκαλέστε” 3 φίλους σας να κάνουν κι εκείνοι δυνατό θόρυβο

Κάνουμε όλοι μαζί δυνατό θόρυβο για την Ηπατίτιδα C! Βοηθάμε στην ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου!

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.