Κάντε τεστ προσωπικότητας! (Φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τεστ προσωπικότητας

Για τους λάτρεις της ψυχολογίας και των ψυχολογικών τεστ, σας προτείνουμε αυτό το ιδιαίτερο ερωτηματολόγιο, από την αξιολόγηση MBTI (Myers-Briggs Type Indicator). Η βάση του προέρχεται από τις θεωρίες προσωπικότητας του διακεκριμένου Ελβετού γιατρού και ψυχολόγου Καρλ Γκούσταβ Γιούνγκ. Στις θεωρίες του υποστήριζε πως υπάρχουν οι τέσσερεις βασικές ψυχολογικές λειτουργίες (αίσθηση, η διαίσθηση, το συναίσθημα και η σκέψη (sensation, intuition, feeling και thinking αντίστοιχα) με βάση την καθημερινή μας εμπειρία και ότι μια από αυτές επικρατεί.

Τεστ προσωπικότητας

Πάνω σε αυτές τις θεωρίες, η Katharine Cook Briggs και η κόρη της Isabel Briggs Myers, κατέληξαν μέσα από μελέτες τους, σε ένα κωδικοποιημένο σύστημα που περιλαμβάνει τέσσερα γράμματα και με βάση αυτά προκύπτουν οι 16 διαφορετικοί τύποι προσωπικότητας.

Πηγή: onmed.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.