Καψής «Μέχρι τις 27 Απριλίου η λειτουργία της ΝΕΡΙΤ

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

NERIT

Ο Παντελής Καψής σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM επισήμανε ότι μέχρι τις 27 Απριλίου θα έχει αρχίσει η λειτουργία της ΝΕΡΙΤ.

«Έχουν δοθεί 30 εκατ. ευρώ, πάνω από τα μισά του συνόλου των αποζημιώσεων. Η εκκρεμότητα που υπάρχει με τα υπόλοιπα αφορά το υπουργείο Οικονομικών, καθώς πρέπει να αποφασίσει για το εάν θα υπολογιστούν οι αποζημιώσεις βάσει ενιαίου μισθολογίου», τόνισε ο Καψής, ενώ αναφορικά με το περιστατικό που δημιουργήθηκε με τη δημοσιοποίηση της λίστας των προσλήψεων στη ΝΕΡΙΤ  έκανε λόγο για «ένα πολύ δυσάρεστο για όλους περιστατικό» και διευκρίνισε ότι η διαφοροποίηση μεταξύ της λίστας που διέρρευσε με την τελική λίστα που δημοσιοποιήθηκε προέκυψε από το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε έλεγχος πιστοποιητικών και όπως διαπιστώθηκε το 30% των υποψηφίων δεν προσκόμισαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά».

Ο υφυπουργός δημόσιας τηλεόρασης αρνήθηκε πως υπάρχουν εκκρεμότητες  στο ζήτημα των αποζημιώσεων των δημοσιογράφων του προηγούμενου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.