Καρφιά Ζαχαράτου: «Θύμισε μου ποιος είναι ο Νίκος Ορφανός»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τη δήλωση του Νίκου Ορφανού που έχει ενοχλήσει πολλούς ανθρώπους του θεάτρου, του κινηματογράφου αλλά και της τηλεόρασης, σχολιάζει με τον δικό του καυστικό τρόπο ο Τάκης Ζαχαράτος.

Μην κρύβοντας την ενόχλησή του για τα «ραμολιμέντα που θα έπρεπε να αποσυρθούν από τον καλλιτεχνικό χώρο» όπως είπε ο Ορφανός, ο αγαπημένος περφόρμερ λέει: «Θύμισέ μου ποιος είναι ο Νίκος Ορφανός… Ο Κίτσος της Τασούλας από τη διαφήμιση;… Τα βρίσκω πολύ φασιστικά και ρατσιστικά όλα αυτά. Ντροπή! Ας σεβαστούμε τις «σημαίες» μας, αυτούς που μας μεγάλωσαν, αυτούς που μας δίδαξαν, αυτούς που δεκαετίες τώρα μας γλυκαίνουν τις καρδιές. Αφού είναι η ανάγκη τους τέτοια να βγαίνουν στη σκηνή, ποιος θα τους εμποδίσει να το κάνουν; Έλεος!» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος στη real.

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.