Backstage24.gr
Γεύσεις

Κεφτεδάκια Ελληνικά

Κεφτεδάκια ελληνικά, με γεύση μαγική, που σε ταξιδεύει στην ακροθαλασσιά!

Υλικά

800 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 ντομάτα τριμμένη
1 πιπεριά τριμμένη
4 κ.σ φέτα σε τρίμματα
2 κ.σ δυόσμο
2 κ.σ μαϊντανό
1 φλ. φρυγανιά
4 κ.σ ούζο
1 αυγό
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι για το αλεύρωμα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
χωριάτικη σαλάτα για το σερβίρισμα.

Εκτέλεση

Αυτά τα ελληνικά κεφτεδάκια με φέτα και ντομάτα, έχουν τη γεύση της χωριάτικης σαλάτας, που νομίζω ότι είναι και ο τέλειος συνδυασμός τους.

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ. Τα αφήνουμε να σταθούν για μισή ώρα σκεπασμένα στο ψυγείο.

Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε, τα τινάζουμε και τα τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.

Πηγή:.argiro.gr

Related posts

Καναπεδάκια σολομού με τυρί κρέμα

Αναστάσης Δαφνής

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι (Βαλεντίνικο Ριζότο)

supervisor

Μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου