Backstage24.gr
Γεύσεις

Κεφτεδάκια Ελληνικά

Κεφτεδάκια ελληνικά, με γεύση μαγική, που σε ταξιδεύει στην ακροθαλασσιά! 

Υλικά

800 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 ντομάτα τριμμένη
1 πιπεριά τριμμένη
4 κ.σ φέτα σε τρίμματα
2 κ.σ δυόσμο
2 κ.σ μαϊντανό
1 φλ. φρυγανιά
4 κ.σ ούζο
1 αυγό
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι για το αλεύρωμα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Αυτά τα ελληνικά κεφτεδάκια με φέτα και ντομάτα, έχουν τη γεύση της χωριάτικης σαλάτας, που νομίζω ότι είναι και ο τέλειος συνδυασμός τους.

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ. Τα αφήνουμε να σταθούν για μισή ώρα σκεπασμένα στο ψυγείο.

Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε, τα τινάζουμε και τα τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.

Πηγή:argiro

Related posts

Μπισκότα σοκολάτας με πορτοκάλι και κανέλα

paraskevi.eustathiou

Το πιο «in» εστιατόριο είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό του και φέτος!

supervisor

Τυλιχτό μοσχάρι Wellington

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου