Κέντρα ιατρικής αισθητικής SkourasMed

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Υγεία & Ομορφιά

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η λύση για κάθε πρόβλημα!

Πίσω από τη μεγάλη επιτυχία των κέντρων ιατρικής αισθητικής SkourasMed βρίσκονται μεταξύ άλλων οι άκρως επιτυχημένοι ιατροί, Αθανάσιος και Αθηνά Σκούρα, οι οποίοι κάθε μέρα, σε κάθε τους βήμα και με κάθε τους πράξη, ακολουθούν ένα συγκεκριμένο τρίπτυχο: αξιοπιστία των μεθόδων που εφαρμόζονται, εξέλιξη σύμφωνα με τις διεθνείς καινοτομίες και συνέπεια απέναντι στους ανθρώπους που εμπιστεύονται τα SkourasMed.

Στα κέντρα ιατρικής αισθητικής «SkourasMed” ένα επιτελείο εξειδικευμένων Ιατρών, Διατροφολόγων και Αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα, λύση που ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη σε ρεαλιστικές προσδοκίες και απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις. 

Μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές υπηρεσίες των κέντρων αισθητικής SkouraMed στη Γλυφάδα, στο Κολωνάκι και στο Μαρούσι αλλά και στη Ρόδο και να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών των SkourasMed για τις θεραπείες σας.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.