Backstage24.gr
Γεύσεις

Kοκτέιλ: Ώρα για… “Mai Tai”

Μια καλή αφορμή να γιορτάσουμε το καλοκαίρι!…

Υλικά:

40 ml λευκό ρούμι
10 ml παλαιωμένο ή μαύρο ρούμι
10 ml χυμό πορτοκαλιού
10 ml σιρόπι αμύγδαλου
10 ml χυμό λάιμ
Σιρόπι grenadine (ελάχιστο για το χρώμα)
Ανανάς και μαρασκίνο για το γαρνίρισμα

Διαδικασία: 

Ρίχνουμε όλα τα συστατικά σε ένα σέικερ με πάγο και ανακινούμε ελαφρά. Στραγγίζουμε σε χαμηλό old fashion ποτήρι με παγάκια ή τριμμένο πάγο. Γαρνίρουμε με μια φέτα ανανά και ένα κεράσι μαρασκίνο.

Διαβάστε επίσης: 

Φτιάξε μια σαλάτα με κολοκυθάκια «μούρλια»!

Related posts

Χριστουγεννιάτικο κεικ με φουντούκι γεμιστό με ταχίνι σοκολάτα!

Αναστάσης Δαφνής

Εξωτικός σολομός και noodles με άρωμα πορτοκαλιού

supervisor

To εστιατόριο Pelagos ανοίγει τις πόρτες του στο Four Seasons Athens, εστιάζοντας δημιουργικά στα θαλασσινά, προτείνοντας νέους άξονες στον ορισμό του Fine Dining.

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live