Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχω βιώσει σωματική βία»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια

Απίστευτη ήταν η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Αν και η ίδια δεν συνηθίζει να μιλά για τέτοιου είδους θέμα ανοίχτηκε και είπε πως έχει δεχθεί βία από πρώην σύντροφο της.

Σύμφωνα με την ίδια:

Θα βράβευα προσωπικά τις γυναίκες που έχουν μεγαλώσει μόνες παιδιά και τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, γιατί έχω βιώσει στο παρελθόν. Αναφέρομαι στη σωματική βία. Λεκτική έχουμε δεχτεί όλοι. Στην αρχή νιώθεις ενοχή γιατί πιστεύεις ότι φταις, αλλά μετά το ξεπερνάς με βοήθεια. Δεν θέλω να πω παραπάνω, είναι δύσκολο το κομμάτι αυτό.

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.