Κοπή Πίτας του Συλλόγου Φίλων Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Κοπή Πίτας…

Στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού παρουσία του Δ.Σ. του Συλλόγου, της Αντιπροέδρου του ΙΜΕ Σοφίας Κουνενάκη Εφραίμογλου, του Διευθύνοντος Συμβούλου Δημήτρη Εφραίμογλου και της προέδρου Ουρανίας Εφραίμογλου. Πολλά μέλη του Συλλόγου τίμησαν επίσης, με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η πρόεδρος του Συλλόγου Λύντια Μαστρονικολή ενημέρωσε τα μέλη κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού της για τις προσεχείς παραγωγές του Ιδρύματος και του «Ελληνικού Κόσμου».»

Δήμητρα Κατρή, Λήδα Κοντογιάννη, Φανή Μορντώ, Τζούλια Λαγκαδιάνου, Λυδία Μαστρονικολή, Λουκία Μούσα, Λίτσα Παναγιωτοπούλου, Κάτια Κοσέντου

Τζούλια Λαγκαδιάνου, Λουκία Μούσα, Ουρανία Εφραίμογλου

Φανή Μορντώ, Λουκία Μούσα, Δήμητρα Κατρή

Αναστάσιος Κωνσταντινίδης, Ρόσα Κωνσταντινίδη

Ελένη Μπαχαροπούλου, Ντόνα Βιλιώτη Παπαχατζή

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.