Backstage24.gr
Γεύσεις

Κορμός με καρδιά παγωτού!

Από τα πιο αγαπημένα γλύκα είναι ο κορμός!

Αν ο κορμός όμως στη μέση έχει και παγωτό;

Τότε μάλλον θα είναι το κάτι άλλο!

Μια εύκολη συνταγή και γρήγορη μέσα σε 15 λεπτά με λίγα υλικά!

Υλικά:

  • 2 πακέτα ‏μπισκότα 
  • 1 φλιτζ. τσαγιού ‏ζάχαρη άχνη
  • ‏Κακάο (όση ποσότητα θέλετε)
  • 2‏ βανίλιες
  • Λίγο‏ ρούμι ή κονιάκ
  • 250 γρ.‏ βούτυρο
  • 1‏ κρόκος αυγού (προαιρετικά)
  • ‏παγωτό βανίλια

Εκτέλεση:

Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάτε μέχρι να το μίγμα σας να ασπρίσει. Σε μια μικρή λεκάνη σπάτε τα μπισκότα με τα χέρια σας σε μικρά κομμάτια. Ρίχνετε στο μίγμα με το βούτυρο το κακάο, τις βανίλιες, το ρούμι και τον κρόκο αυγού. Ανακατεύετε τα υλικά πολύ καλά με την σπάτουλα, προσθέτετε τα μπισκότα και στη συνέχεια ανακατεύετε με το χέρι σας. Στρώνετε το γλυκό σε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλας και τοποθετείτε στη μέση του μπάλες παγωτού. Με τη βοήθεια της λαδόκολλας ή μιας πετσέτας κλείνετε με τα χέρια σας σε ρολό και το τοποθετείτε στην κατάψυξη για να παγώσει.

 

Πηγή:.icookgreek 

Related posts

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από μαρέγκα

editor

Ψητός σολομός με κους κους, λαχανικά και κρέμα βαλσάμικου με δαμάσκηνο

supervisor

Σολομός σε σφολιάτα με πουρέ μπιζελιών

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live