Κοσμηματοπωλείο MICHAS στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Shopping

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η 20αετης πορεία του Αριστείδη Μίχα και της συζύγου του Χαράς στον χώρο του κοσμήματος και της υψηλής ωρολογοποιΐας έχουν καταστήσει το κατάστημα MICHAS στην Κηφισιά.

Το δημοφιλέστερο σημείο πώλησης κοσμημάτων και ρολογιών για τους κατοίκους των βορείων προαστίων και όχι μόνο.

Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών σε συνδυασμό με την εμπειρία και των δύο έχουν συντελέσει έτσι ώστε οι πιο αναγνωρισμένες διεθνείς εταιρείες υψηλής ωρολογοποιΐας να εμπιστεύονται την αντιπροσωπεία των ρολογιών τους στο κατάστημα MICHAS.

Κινητήριος μοχλός τους είναι η διάθεση για συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο στον χώρο της υψηλής ωρολογοποιΐας και των κοσμημάτων με σκοπό τη δημιουργία μίας σχέσης πλήρους εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους, η οποία θα διατηρήσει το κατάστημα MICHAS στο υψηλότερο επίπεδο.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.