Κοσμοσυρροή στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του MDA Ελλάς στο Ecali Club

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

To Ecali Club ντύθηκε χριστουγεννιάτικα και φιλοξένησε για μία ακόμη χρονιά το Σωματείο MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις), στην καθιερωμένη και πιο αναμενόμενή του εκδήλωση. 

Μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη κέφι και διάθεσή για προσφορά, πραγματοποιήθηκε το ολοήμερο χριστουγεννιάτικο Bazaar,  όπου αυτή τη χρονιά πλαισιώθηκε από 20 γνωστά καταστήματα, αρωγούς του έργου του MDA.

Τζώρτζια Σταυροπούλου (Χορηγός LG), Γιώργος Ντάβλας

Costis, Βάνα Λαβίδα (Πρόεδρος MDA Ελλάς), Ελισάβετ Βαγενά

Έλενα Ντάβλα, Όλγα Καραβερβέρη, Ντίνα Σιώρα

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε προσέλευση του κόσμου με διάθεση να κάνει τα εορταστικά του ψώνια,  στηρίζοντας έτσι το σκοπό του Σωματείου, που δεν είναι άλλος από την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Μελών μας με νευρομυϊκές παθήσεις. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε μεσημεριανό γεύμα στους χώρους του Ecali Club, για τις 300 προσκεκλημένες, που αγκάλιασαν για μία ακόμη φορά την εκδήλωση του MDA Ελλάς.

Ειδικά για την ημέρα της εκδήλωσης, το κοσμηματοπωλείο IORDANIS σχεδίασε και προσέφερε το γούρι του 2018 για τους σκοπούς του Σωματείου.

 

Μεγάλοι χορηγοί:  MEDI PRINOU, ECALI Club, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Χορηγοί: LG, IORDANIS, COSTIS, VASSALTIS, PROTERGIA, COCA COLA Τρία Έψιλον, Όμιλος ΜΠΟΥΤΑΡH

ΚαταστήματαANATOL, C’EST BON, FINE STATIONARY, HOME SELECTIONS ΚΛΕΟΜΕΝΟΥΣ 9, HOME TRADITION, ILEANA MAKRI, LALAOUNIS, MIRANTA’S, MILKSHAKES AND DREAMS, PARK HOUSE, ROTATE, SKAPERDAS, THE SWEET SPOT, THE 12TH SIGN, VASSILIA, VOURAKIS JEWELLERY, YOURNUTS, ZACCYS, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων, σε κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.  Σήμερα στο MDA Ελλάς είναι εγγεγραμμένες πανελλαδικά πάνω από 1200 οικογένειες εκ των οποίων κάποιες έχουν πλέον του ενός Μέλους που ασθενεί.

Το MDA Ελλάς δεν έχει και δεν είχε καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις μας υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο…

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.