Κώστας Τσουρός: “∆ύσκολα βγαίνω εκτός εαυτού, αλλά η κόκκινη γραμµή µου είναι το να…”

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Αποκαλυπτικός και ειλικρινής!

Ο δημοσιογράφος, συμμετέχει φέτος στην ομάδα της Ναταλίας Γερμανού, στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται”.

Ο ίδιος μίλησε, στη Real Life, για την αποχή του από την πολιτική ενημέρωση καθώς και το τι μπορεί να τον βγάλει “εκτός εαυτού” σε μια συνεργασία.

Είσαι τέσσερα χρόνια στην ψυχαγωγία. Αναπολείς την ενηµέρωση;  
Φέτος συγκεκριµένα µε πετυχαίνεις σε µια χρονιά που έχουµε εκλογές. Είναι η πρώτη φορά που θα έχουµε εκλογές κι εγώ δεν θα ασχολούµαι µε το πολιτικό ρεπορτάζ. Οπότε κάπως µου φαίνεται. Αλλά νοµίζω πως θα το ξεπεράσω, είµαι πολύ ευχαριστηµένος µε αυτό που κάνω. Νοµίζω ότι έχω βρει τα πατήµατά µου και ο χώρος της ψυχαγωγίας µού αρέσει εξίσου. ∆εν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον χώρο της ενηµέρωσης.  

Είναι πιο ανταγωνιστική η ψυχαγωγία;  
Η αλήθεια είναι πως είναι πιο ανταγωνιστική, γιατί στον χώρο της ψυχαγωγίας υπάρχει και µια µαταιοδοξία στους ανθρώπους, κάτι το οποίο δεν υπήρχε στον χώρο της ενηµέρωσης.  

Έχεις µια αµεσότητα στην τηλεόραση. Είναι ο ρόλος σου ή ο τρόπος σου;  
Είναι ο τρόπος µου, γιατί θεωρώ ότι, ούτως ή άλλως, σε αυτές τις εκποµπές καλό είναι να συµπεριφερόµαστε και σαν παρέα. Εντάξει, µε τα ωραία της τηλεόρασης, βέβαια, δηλαδή δεν θα αρχίσουµε να βρίζουµε στον αέρα, όπως θα κάναµε ενδεχοµένως στην παρέα. Αλλά εµένα µου αρέσει να είµαι ο εαυτός µου.  

Τι µπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού σε µια συνεργασία;  
∆ύσκολα βγαίνω εκτός εαυτού, αλλά η κόκκινη γραµµή µου είναι το να απαιτεί ο άλλος από εµένα πράγµατα που δεν µπορώ να κάνω. Αυτή είναι η κόκκινη γραµµή µου, αλλά δεν την έχει υπερβεί κανείς. Αν κάποιος την υπερβεί, θα έχουµε πρόβληµα.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.