Backstage24.gr
Γεύσεις

Κοτόσουπα με τζίντζερ και λαχανικά

Η πιο γευστική κοτόσουπα!

Υλικά:

2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι, λεπτοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο, λεπτοκομμένες
3 κ.σ. τζίντζερ, φρεσκοτριμμένο
900 γρ. ζωμός κοτόπουλου
2 μέτρια παστινάκι, καθαρισμένα και κομμένα
2 μέτρια καρότα, καθαρισμένα και κομμένα
2 κλωνάρια σέλερι, λεπτοκομμένα
1 μέτριο γογγύλι, καθαρισμένο και κομμένο
1/2 κ.γ. αλάτι
1 κιλό  , ψημένο
1/2 φλ αρακά, κατεψυγμένο
4 πράσινα κρεμμυδάκια, κομμένα

Εκτέλεση:

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για 1-2 λεπτά.

Προσθέτουμε τον ζωμό κοτόπουλου και μετά τα παστινάκι, τα καρότα, το σέλερι, το γογγύλι και 1/2 κ.γ. αλάτι.

Βράζουμε και μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, για 15-20 λεπτά

Στο μεταξύ, αφαιρούμε την πέτσα και τα κόκαλα από το κοτόπουλο.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο, τον αρακά και τα κρεμμυδάκια στην κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά.

Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή

Related posts

Κέικ βανίλιας γεμιστό με πραλίνα φουντουκιού

editor

Ψητά παντζάρια σαλάτα

editor

Feteer- Αλμυρή μπουγάτσα

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live