Κούρκουλος – Δημητροπούλου: Τους έχει «μπλοκάρει» κάποιος ρόλος;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Άλκης-Κούρκουλος-Ευγενία-Δημητροπούλου

Για το αν έχουν βρεθεί απέναντι σε ρόλους που τους έχουν μπλοκάρει, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τουςστο περιοδικό Hello ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου.

Ο Άλκης Κούρκουλος απάντησε:

Το να μπλοκαριστείς είναι μέσα στη διαδικασία. Δεν είναι μαθηματικά. Το πώς θα πείσεις, επίσης, δεν ενδιαφέρει κανέναν, είναι προσωπική καθαρά διαδικασία. Όπως επίσης και το πώς θα το ολοκληρώσεις αυτό, το οποίο βέβαια, κατά την άποψη μου, δεν ολοκληρώνεται. Στην πρεμιέρα ξεκινάς και συνεχίζεις να, δουλευτείς, με άλλον τρόπο βέβαια, αλλά συνεχίζεις. Ο ρόλος δεν είναι μια εξίσωση την οποία λύνεις και τελειώνεις. Δεν υπάρχει αυτό. 

Ενώ η Ευγενία Δημητροπούλου δήλωσε:

Όλοι οι χαρακτήρες και οι ρόλοι υπάρχουν μέσα από εμάς, διότι αφού εμείς καλούμαστε να τους ζωντανέψουμε εκείνη τη στιγμή έχει την δική μας μορφή. Δεν γίνεται διαφορετικά, εκ των πραγμάτων έτσι είναι η αλήθεια. Περνάω λοιπόν από μια διαδικασία που μισώ, την αγαπώ, με τσαντίζει, την καταλαβαίνω και δεν την καταλαβαίνω. Κάποια στιγμή όμως βρισκόμαστε και συμπορευόμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μ’ έχει μπλοκάρει κάποιος ρόλος. Ούτε όμως πιστεύω κι αυτό που λένε «μπήκα πολύ βαθιά στο ρόλο.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.