Κρατερός Κατσούλης: Η επικοινωνία με τον Κανάκη και οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρηση από τον Ant1 (BINTEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Όλα όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής!

Ο Αντώνης Κανάκης με επιστολή του ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 μετά από 21 χρόνια.

Ο Κρατερός Κατσούλης επικοινώνησε τον παρουσιαστή και μετέφερε όσα είπαν στην εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Κρατερός δήλωσε:

Aυτό που ουσιαστικά μου μετέφερε ο Αντώνης Κανάκης και αυτό που ουσιαστικά ξέραμε κιόλας και από την επιστολή του είναι ότι ο Αντώνης, ως άνθρωπος, τόσα χρόνια, ως προσωπικότητα έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ύφος και κατά τη γνώμη μου και ήθος. Για αυτό και είναι τόσο αγαπητός. Είναι ένας άνθρωπος λοιπόν που έχει κάνει πάρα πολύ υπομονή, έχει προσπαθήσει δίνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες στον ΑΝΤ1 με τους ανθρώπους που μιλούσε ζητώντας τους να πάρουν θέση, να τον υπερασπιστούν, να μην τον αφήνουν έτσι εκτεθειμένο, να μην αφήνουν να λέγονται πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Και αυτό το τόνισε. Είπε ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι ανυπόστατα. Ποτέ δεν έλαβε αυτή τη θέση στη late night, προφανώς ποτέ δεν εισηγήθηκε να φύγει, να διωχθεί κάποιος. Προφανώς και έχει άλλη άποψη για την τηλεόραση. Αυτό φαίνεται από την εκπομπή που κάνει και από τον τρόπο που είναι στην τηλεόραση. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους της τηλεόρασης που πολλές φορές κρίνει και με καυστικό τρόπο, γιατί αυτό είναι το στυλ του, εκπομπές του ίδιου του του καναλιού. Δεν μπορεί λοιπόν κανείς του καταλογίσει ξαφνικά μετά από 21 χρόνια: «Γιατί είσαι έτσι;». Αυτό δεν στέκει.»

Και τόνισε:

Και επίσης δεν στέκει, όταν έναν άνθρωπο τον υπολογίζεις τόσο πολύ, ξαφνικά να τον αφήνεις ανυπεράσπιστο. Αυτό είναι κάτι που έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ τον Αντώνη. Ο Αντώνης δεν νιώθει μόνο ότι είναι εκτεθειμένος σε επίπεδο δημόσιο. Όταν μιλάμε για 21 χρόνια, καταλαβαίνουμε όλοι ότι μιλάμε για μια ζωή. Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος, είναι πάρα πολύ πικραμένος, είναι απογοητευμένος. Δεν νομίζω ότι το φανταζόταν ποτέ όλο αυτό το πράγμα…

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.