Ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιο του P. S. Hoffman

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Κοινωνία

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Philip Seymour Hoffman

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την ζωή του Philip Seymour Hoffman. Για τον γνωστό και καταξιωμένο ηθοποιό που «έφυγε» σε ηλικία 46 ετών, από χρήση ναρκωτικών ουσιών, έγιναν γνωστά τα προσωπικά του ημερολόγια.

Όπως αναφέρθηκε στο NBC News, βρέθηκαν δυο ημερολόγια στο σπίτι του, όπου κατέγραφε σε αυτά τον προσωπικό του αγώνα των τελευταίων μηνών. Συγκεκριμένα, τονίστηκε πως παρακολουθούσε τις συνεδρίες των «Ανώνυμων Ναρκωμανών», ενώ έντονη σημασία έχει το γεγονός πως «έβλεπε δαίμονες τους οποίους και δεν μπορούσε να αποφύγει όσο και αν το προσπαθούσε».

Από την άλλη μεριά σύμφωνα με την New York Daily News, ο Hoffman φαίνεται πως ήταν διχασμένος ανάμεσα σε δυο γυναίκες. Στην σύντροφο του Μίμι Ο’ Ντόνελ και σε μια άλλη γυναίκα που δεν γνωρίζει κανείς τίποτα.
Πηγή: gossip-tv.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: