Κυκλοφόρησαν τα νέα πακέτα τσιγάρων με τις «φρικιαστικές» εικόνες!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Κοινωνία

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Στο εξωτερικό κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό πακέτα τσιγάρων με εικόνες που προκαλούν φρίκη, καθώς καταδεικνύουν τις επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσει το κάπνισμα στον άνθρωπο.

Τα νέα πακέτα κυκλοφόρησαν και στην Ελλάδα με εικόνες που θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε αν θα πάτε στο περίπτερο για να αγοράσετε τσιγάρα αφού είναι απλά σοκαριστικές. Πρώτα είχαμε τα μηνύματα που αναγράφονταν στα πακέτα: «Το κάπνισμα σκοτώνει», « Το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει αργό και επώδυνο θάνατο», και άλλα χαρούμενα!

Τώρα εκτός από τα μηνύματα θα βλέπουμε και εικόνες που σίγουρα δεν είναι ευχάριστες!

s3

s1

s2

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.