Κυριακή πρωί για τα παιδιά και την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ατζέντα

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ελευθερία Αρβανιτάκη

Παρέα με την αγαπημένη τραγουδίστρια την Κυριακή 23/2 στις 12μ.μ. τα παιδιά θα γνωρίσουν την πόλη παίζοντας, χορεύοντας, μιλώντας, ζωγραφίζοντας κ.α. ενώ θα ακολουθήσουν κατασκευές από το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Ευπαλίνος» καθώς και  παιχνίδια µε την τέχνη. Πρόκειται για μια ακόμη εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Κυριακές των παιδιών» το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 6- 12 ετών, σε σχεδιασμό/ οργάνωση της χορογράφου Νατάσσας Ζούκα, που βοηθά τα παιδιά να ανακαλύψουν την σχέση τους με την πόλη μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και από την εμπειρία των διαφορετικών καλεσμένων (καλλιτεχνών, συγγραφέων κ.α.). Αrt Act area, Αθηνάς 12, Μοναστηράκι, 6ος όροφος.

Πηγή: athinorama.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.