Λ. Ελευθερίου: Αποκαλύπτει τα προσωπικά του θαύματα!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ποια είναι τα προσωπικά θαύματα του Λευτέρη Ελευθερίου;

«Έχω πολύ ψηλά την έννοια της οικογένειας. Το μεγαλύτερο μου θαύμα ήταν λοιπόν τα παιδιά μου, η οικογένεια μου. Όλα τα υπόλοιπα έχουν μια άυλη υπόσταση. Η προσωπική σου υπόσταση, για παράδειγμα, είναι κάτι το οποίο βιώνεις ο ίδιος, αλλά όταν φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο, γίνεσαι ο δημιουργός μιας νέας κατάστασης, η οποία σε υπερβαίνει τις περισσότερες φορές. Έχει ένα θαύμα το να πλάσεις ένα παιδί», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Hello και καταλήγει: «Η δημιουργία της οικογένειας πραγματικά ήταν ένα θαύμα για μένα»

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.