Λάκης Λαζόπουλος: Νέο τηλεοπτικό “χτύπημα” του δημιουργού – Κόβεται το “Αλ Σιχτίρι” ;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ετοιμάζει δεύτερη εκπομπή, μαζί με το “Αλ Τσαντίρι”!

O δημιουργός, ο οποίος, από τον Μάρτιο, του 2019, βρίσκεται στις τηλεοπτικές οθόνες  μας, με το “Αλ Τσαντίρι” και το “Αλ Σιχτίρι” φαίνεται ότι ετοιμάζει καινούριο χτύπημα!

Ο ίδιος θα ετοιμάσει ένα πρωτότυπο project για τα δεδομένα του, που θα τιτλοφορείται ως “Φως στην Ιστορία”.

Η εκπομπή θα προβάλλει τους σημαντικότερους σταθμούς της Ιστορίας για το Μακεδονικό, μέχρι την συμφωνία των Πρεσπών, στην οποία θα συμμετέχουν πολιτικοί (ανεξαρτήτου κόμματος)- και ειδικοί πάνω σε κάποια θέματα/στήλες.

Η πρόταση του ηθοποιού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει γίνει δεκτή, χωρίς βέβαια να έχει οριστικοποιηθεί η μέρα της προβολής του,

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα παίζεται την ίδια μέρα με το “Αλ Τσαντίρι” καθώς το περιεχόμενό της θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Επιπλέον, δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση σχετικά με το “Αλ Σιχτίρι” καθώς η εν λόγω ενότητα δεν προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, αύριο, θα μεταδοθεί κανονικότατα, με guest καλεσμένο τον Γιάννη Πλούταρχο.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.