Λαχταριστές Κρέπες Σοκολάτας!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Γεύσεις

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Κρέπες-σοκολάτας

Υλικά για 15-20 κρέπες ανάλογα το μέγεθος:

  • Γάλα 500 ml
  • Αλεύρι 250 γρ.
  • Αυγά 2 τεμ.
  • Ζάχαρη κρυσταλλική 2 κ.σ.
  • Αλάτι 1/2 κ.γ.
  • Ηλιέλαιο 30 ml

Υλικά για τη γέμιση:

  • Μερέντα Κατά προτίμηση
  • Κρέμα γάλακτος 200 ml
  • Ζάχαρη άχνη 40 γρ.

Εκτέλεση:

  • Χτυπάμε σε μία μπασίνα όλα τα υλικά με ένα σύρμα χειρός.
  • Αφήνουμε το μείγμα για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  • Αφήνουμε το τηγάνι να κάψει καλά και ρίχνουμε πολύ λίγο ηλιέλαιο στο τηγάνι και το κάνουμε να πάει παντού με ένα πινέλο προσεχτικά με γρήγορες κινήσεις για να μην καεί το πινέλο.
  • Ρίχνουμε με μία βαθιά κουτάλα λίγο μείγμα αναλόγως το μέγεθος που θέλουμε στο τηγάνι.
  • Την αφήνουμε για 1 λεπτό περίπου και μόλις δούμε ότι η κρέπα ξεκολλάει από την μεριά που είναι, την γυρίζουμε προσεχτικά από την άλλη και συνεχίζουμε για άλλο 1 λεπτό το πολύ ακόμα. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία με το υπόλοιπο μείγμα.
  • Γεμίζουμε τις κρέπες με μερέντα και οποιοδήποτε άλλο υλικό θέλουμε και για decor ή επικάλυψη χρησιμοποιούμε σαντιγύ για την οποία χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη σε ένα μίξερ.

Πηγή: cookex.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.