Backstage24.gr
Γεύσεις

Λεμονάτο φιλέτο ψαριού

Για απαιτητικούς!

Υλικά:

  • 4 φιλέτα λευκόσαρκου ψαριού
  • 3 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού
  • 1 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λεπτοκομμένη
  • 1 κ.γ. ξηρός μαϊντανός
  • πιπέρι κατά βούληση

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C.

Βουτυρώνουμε ένα ταψί.

Πλένουμε τα ψάρια με νερό και στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.

Βάζουμε τα φιλέτα στο ταψί.

Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και με βούτυρο.

Πασπαλίζουμε σκόρδο, μαϊντανό και πιπέρι.

Ψήνουμε μέχρι το ψάρι να είναι λευκό για 30 περίπου λεπτά.

Related posts

Σνίτσελ κοτόπουλο στο φούρνο ή στο τηγάνι

editor

Αρνί στο φούρνο με μελιτζάνες και φέτα

supervisor

Τούρτα τιραμισού με αμύγδαλα

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live