Λιάγκας-Σκορδά: Και επίσημα χωρισμένοι!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ποιους δικηγόρους επέλεξαν και γιατί;

Επίσημη είναι πλέον η ημερομηνία που θα υπογράψουν το διαζύγιο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Στις 12 Μαρτίου το πρώην ζευγάρι θα είναι και επίσημα διαζευμένοι από τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με τους παρουσιαστές επέλεξαν να δώσουν το διαζύγιο σε οικεία πρόσωπα αφού το κλίμα μεταξύ τους είναι φιλικό και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Για αυτό και το ανέλαβαν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης θείος της Φαίης και η δικηγορική εταιρία Απόστολος Καραγιάννης και συνεργάτες Αθήνα και Θεσσαλονίκη  που είναι φίλος του Γιώργου.

Στην εν λόγω αίτηση δεν υπάρχει κάποιο οικονομικό στοιχείο που πρέπει να διευθετηθεί αφού δεν είχαν κοινούς λογαριασμούς. Επίσης ότι αφορά τα ακίνητα έχουν μοιραστεί έτσι ώστε να μην προκαλέσουν ταραχή στα παιδιά τους.

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.