Λίλα (True Story): Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν είναι φέτος στην Στεφανίδου

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

“Η εκπομπή της Τατιάνας έχει κατά 90% κοινωνικό χαρακτήρα, δεν νομίζω ότι…”

Η Λίλα Σταμούλογλου, η οποία έγινε γνωστή, από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, (την περίοδο που βρισκόταν στο κανάλι Ε) παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα ΜΠΑΜ και αποκάλυψε τους λόγους που δεν την βλέπουμε φέτος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο λόγος που δεν σε βλέπουμε στον Σκαϊ με την Τατιάνα; Ήταν δική σου επιλογή ή της παρουσιάστριας;

Έκλεισε ο κύκλος. Εξάλλου η εκπομπή της Τατιάνας τώρα έχει κατά 90% κοινωνικό χαρακτήρα, δεν νομίζω ότι θα ταίριαζε η σάτιρα.

Θεωρείς ότι έπαιξε ρόλο οι αντιδράσεις που υπήρξαν για το σκετς με την Μακεδονία και τα Συλλαλητήρια;

Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Πιθανόν.

Αν σου γινόταν πρόταση από την Τατιάνα θα συμμετείχες ξανά στην εκπομπή της;

Αυτές είναι υποθετικές ερωτήσεις, στις οποίες δεν μπορείς να πεις ούτε ναι ούτε όχι. Εξαρτάται απ’ την πρόταση και τη δεδομένη στιγμή που θα γινόταν.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.