Backstage24.gr
Ατζέντα

Love is in the Air: Η καρδιά του Αγ. Βαλεντίνου χτυπά στο JuJu Bar & Restaurant

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη, υποδέχονται τον Φεβρουάριο με ρομαντική διάθεση και προτείνουν μοναδικές βραδιές, με μοντέρνα cocktails, γαστρονομικές απολαύσεις, μουσικά events, αναζωογονητικές θεραπείες Spa, αλλά και πολυτελείς αποδράσεις με μαγευτική θέα.

Highlights αποτελούν, το Love is in the Air Cocktails & Bites Menu (σας στέλνουμε φωτογραφίες στο λινκ παρακάτω, για να πάρετε μια γεύση), που θα είναι διαθέσιμο για όλο το Φεβρουάριο στο JuJu Bar & Restaurant, τα Divine Sessions σε συνεργασία με τον Pepper 96.6, αλλά και τα ειδικά μενού και πακέτα διαμονής που έχουμε ετοιμάσει για την Ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου.

Το JuJu Bar & Restaurant υπόσχεται να σας μαγέψει, για ακόμη μία φορά, από 1 έως 28
Φεβρουαρίου και σας προσκαλεί σε ένα σαγηνευτικό ταξίδι γεύσεων, χρωμάτων και αρωμάτων,
με το ειδικό “Love is in the Air Cocktails & Bites Menu” που έχει ετοιμάσει ο Σεφ και η ομάδα
του. 3 διαφορετικά signature cocktails, εμπνευσμένα από την ημέρα των ερωτευμένων, 3 πιάτα
με απολαυστικά bites που κάνουν το τέλειο pairing με τα cocktails, αλλά και 2 διαφορετικά είδη
γλυκών σε ρόζ και κόκκινο χρώμα, εμπλουτίζουν τον κατάλογο.

Γευστικά, πολύχρωμα και με έντονα αρώματα, τα Love is in the Air Signature Cocktails, θα γίνουν
οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των ημερών. Ανακαλύψτε το Love Potion, που θα σας μαγέψει με τις
έντονες γεύσεις του, ενώ το Floating on Clouds, θα σας βάλει για τα καλά στο ρομαντικό κλίμα,
με Gin, Aperol, Lime, Ginger & νότες από πικρό κεράσι. Το εντυπωσιακό Berry Sweet αποτελεί το
must του καταλόγου, με τα αρώματα από Ρούμι, Φράουλας, Ροζ γκρέιπφρουτ και νότες
Γιασεμιού, να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως Early Dinner Cocktails, ή να τα συνοδεύσετε με τις γευστικές
μπουκιές που δημιούργησε ο Σεφ, όπως τα κατακόκκινα “Passion” Black Angus burgers με red
curry mayo, τεμπούρα κρεμμυδιού και αντίβ, Xούμους με παντζάρι & τραγανά Αραβικά πιτάκια
και Γαρίδες σε κόκκινη τεμπούρα με πικάντικη σως & σαλάτα wakame. Το καλύτερο έρχεται στο
τέλος, με 2 υπέροχα ροζ-κόκκινα επιδόρπια, όπως, το Mους guanaja με namelaka ruby σε
μπισκότο fegientine και Crèmeux σοκολάτας με dacqoise φουντουκιού & mirror φράουλας.

 

 

Related posts

Δηλώστε συμμετοχή: Το paraskhnio.gr και η Village σας πάνε… σινεμά!

Αναστάσης Δαφνής

Εγκαίνια Ατομικής Έκθεσης Ζωγραφικής Γιώργος Κουβάκις

supervisor

Τι κρύβει η συνύπαρξη του Γιώργου Μαζωνάκη με την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη;

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου