Λούκας Γιώρκας «Σαφώς και έχουμε σχέση»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ελενα Ράπτη

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο «Down Town» Κύπρου, παραχώρησε ο Λούκας Γιώρκας και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε τη σχέση του με την Ελενα Ράπτη .

«Αρχικά ταράχτηκα γιατί αυτό ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Στη συνέχεια το αποδέχτηκα, κατανοώντας ότι πολλές φορές τόσο το επάγγελμα το δικό μου, όσο και της Ελενας  έχει αυτά τα παρελκόμενα. Οπότε, όταν δύο άνθρωποι έχουν μία σχέση, είτε φιλική, είτε κάτι παραπάνω, είναι αφορμή για να γραφτούν παρόμοια άρθρα. Η καθημερινότητά μου δεν άλλαξε και όπως προσπαθούσα να μην προκαλώ πριν, έτσι κάνω και τώρα».

Υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτά τα δημοσιεύματα που σας θέλουν να έχετε σχέση; 

Αν με τη λέξη «σχέση», δεν διευκρινίζεται αν είναι σε φιλικό ή σε συναισθηματικό επίπεδο, τότε σαφώς και έχουμε σχέση. Για να γίνει πιο συγκεκριμένο, καλύτερα να περιμένουμε να μας το δείξει ο χρόνος.

Aν τα εκλογικά σου δικαιώματα ήταν στη Θεσσαλονίκη, που είναι και η πόλη όπου εμφανίζεσαι αυτό το χειμώνα, θα ψήφιζες την Έλενα Ράπτη; 

Θα ψήφιζα όποιον θεωρούσα ικανό να κάνει την καθ ημερινότητά μας καλύτερη και να επιφέρει αλλαγές στη ζωή μας. Μπορεί ένας μόνο να μην έχει τη δυνατότητα να αλλάξει όλη την κατάσταση που μας περιβάλλει, αλλά όταν δυσκολεύεσαι να αναπνεύσεις, σου φτάνει ακόμα και μια ανάσα. Γνωρίζομαι προσωπικά με την Έλενα Ράπτη και σέβομαι πάρα πολύ τη διαδρομή της.

Τι θαυμάζεις στην Έλενα Ράπτη; 

Από τη μέχρι τώρα γνωριμία μας, διέκρινα τη δυναμική προσωπικότητά της και την αυτοπειθαρχία της, χαρακτηριστικά που είναι αξιοθαύμαστα.

Πιστεύεις ότι είναι ερωτεύσιμη; 

Το αν ένας άνθρωπος είναι ερωτεύσιμος, είναι υποκειμενικό και εξαρτάται από το τι ψάχνει ο καθένας. Για μένα η Έλενα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος.

Πριν από λίγες μέρες, είχες δηλώσει στο «TV Μακεδονία» ότι είσαι ερωτευμένος. Πιστεύεις ότι αυτός ο έρωτας που βιώνεις είναι ο πιο δυνατός από όσους έχεις ζήσει μέχρι τώρα; 

Ο κόσμος λέει ότι χάνοντας κάτι, καταλαβαίνεις την αξία και τη δύναμή του. Εγώ είμαι της άποψης να το ζω, όσο πιο δυνατά γίνεται, για να μην το χάσω κι ας μη μου λυθεί ποτέ η απορία.

Ελενα Ράπτη

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.