Μ. Αθανασίου «Ποιο είναι το πρόβλημα να παντρέψω Σολωμού με Μουζουράκη;»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Μάριος Αθανασίου

Σε συνέντευξη του ο Μάριος Αθανασίου ρωτήθηκε για τον Πάνο Μουζουράκη και η σχέση του τελευταίου,  με την πρώην γυναίκα του, Μαρία Σολωμού.

Μουζουράκης, Σολωμού

«Πέρυσι στο “Hangover IV” συνεργάστηκες με τον Πάνο Μουζουράκη και κάνετε αρκετή παρέα. Δε δίστασες να δηλώσεις ότι θα τον πάντρευες με τη Μαρία! Αλήθεια είσαι τόσο προοδευτικός;». για να απαντήσει, «Δεν το θεωρώ προοδευτικό. Απλώς είναι από ποια πλευρά βλέπει ο καθένας το νόμισμα. Όταν δεν έχεις τίποτα να χωρίσεις, ή να θέλεις, ή να περιμένεις από κάποιους ανθρώπους ποιο είναι το πρόβλημα να τους παντρέψεις κιόλας; Αν δεν υπάρχουν θέματα ανοιχτά και είναι όλα φυσιολογικά, βρίσκω πολύ λογικό κάτι τέτοιο».

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.